9 Mart 2011 Çarşamba

Tente Özellikleri

Kumaş Renk ve Desenler .....

Tente Seçimi yapmak için binlerce farklı kumaş renkleri ve binlerce desen vardır. Bir kumaş Tente sizin için uygun seçmek için ve birçok kumaş mevcut örnekler vermek bir Tente firması satış temsilcisi çalışacaktır.

Dayanıklılık

Tüm Tente kumaş ve iyi aşınma direnci var genellikle kumaş türü, iklim ve uygun kumaş bakımı bağlı olarak on beş yıl beş arasında sürecek.

Kumaş Garanti

Tüm kumaşlarda kumaş üreticisi tarafından garanti edilmiştir ve doğrudan Tente Şirketi tarafından. Kumaş garantiler genel olarak colorfastness, çürüme ve küf örtüsü. Tente Firma talebi üzerine kumaş garantilerin kopyalarını tedarik edecek.

Kumaş Çeşitleri

Çözüm akrilik (Bazen Canvas denir) boyalı

Çözüm boyalı akrilik 1960'ların başlarında tenteler için tanıtıldı bir dokuma kumaştır. Akrilik akrilonitril en az yüzde 85 karışımları için genel bir addır. Diğer yüzde 15 UV ışık, küf ve su sağlayan kimyasallar gibi çeşitli katkı oluşur. Gevşek örgü o yüksek nefes, o kadar sıcak hava ve nem tuzağa olmayacak yapar. Tente Firma gururla Sunbrella kumaşlar kullanıyor.

Vinil kaplı polyester

Bu standart kumaşlar kendi rengine bağlı olarak saydam opak ve saydam materyaller yer alıyor. Vinil lamine poliester ve UV ışık, küf ve suya dayanıklı aslında sürekli yüksek nem alanlarda kullanım için tavsiye edilir. Onlar ve alev geciktirici kolay temizlenir.

Akrilik kaplı polyester

vinil yerine akrilik ile Kaplı, bu kumaşın rengine bağlı olarak şeffaf ve UV ışığı, küf ve suya dayanıklıdır. Ağırlık yarda kare başına 9,5-12,5 ons. Vinil kaplı polyester / pamuk. Bu geleneksel tente kumaşlar vardır. onlar biraz UV ışık, küf ve suya dayanıklı olmasına rağmen onların pamuk baz nedeniyle, bu opak kumaş, sürekli yüksek nem alanlarda kullanılması tavsiye edilmez.

1 yorum: